Ost- och senapsmarinerad kassler

En favoriträtt här hemma är
ost- och senapsmarinerad kassler i
gräddsås. Låter kanske lite knepigt men
oj vad gott det blir!
Lova att ni provar!
En perfekt vardagsrätt som tar 10 minuter att göra.

1.

Skär kasslern i lagomt tjocka skivor.
Hellre för tunna än för tjocka.

2.

Klicka ut en klick senap på varje bit.

3.

Täck varje bit med ost, en smakrik ost ger en smakrikare
och godare smak på rätten.

4.

Lägg ihop kasslerbitarna två och två.

5.

Stek kasslern i ganska het panna, med smör.
Det ska se riktigt kladdigt och geggigt ut, alla smaker som blandas.

6.

Plocka ur kasslern, men låt överbliven ost och senap ligga kvar i pannan.
Töm i tre deciliter grädde, rör om och koka någon minut.
Tillsätt eventuellt lite mer senap för att få mer smak.
Töm såsen över kasslern och serverar med ris, potatis eller något annat.

Det är så gott! Lova att ni testar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0